Dĺžka štúdia | 2 roky |
---|---|
Lokalita štúdia |
Bieloruská 1, 82106, Bratislava |
Kontakt |
Sekretariát tel: +421 2 4524 8799 mobil: +421 917 638 732 e-mail: skola@gastroskola.sk (pri kontaktovaní uveďte ako zdroj informácií www.skoly.sk)
|
Zaradenie štúdia do kategórií | |
Profil absolventa štúdia |
Absolvent študijného odboru 6403 4 podnikanie v remeslách a službách je vo svojej špecializácii pripravený na kvalifikované riadenie malého a stredného podniku. Má teoretické i praktické vedomosti na založenie vlastnej podnikateľskej spoločnosti, resp. je schopný pripraviť koncepciu dosiahnutia podnikateľských cieľov organizácie. |
Www stránka | www.gastroskola.sk/index.php/ponuka-studia/2-rocne-nadstavbove-studium/podnikanie-v-remeslach-a… |
Štúdium je ukončené | maturitná skúška |
Organizátor štúdia |
|
---|---|
Adresa sídla školy | Bieloruská 1, 82106, Bratislava |
Kontakt na spoločnosť |
tel: 02/45248799 e-mail: skola@gastroskola.sk web: www.gastroskola.sk (pri kontaktovaní uveďte ako zdroj informácií www.skoly.sk)
|
Popis činnosti |
VAŠA NAJLEPŠIA CESTA K ODBORNÉMU VZDELANIU Pripravujeme žiakov na povolania a odborné činnosti v oblasti gastronómie a služieb, a to v učebných a študijných odboroch kuchár, čašník, servírka a v študijných odboroch spoločné stravovanie a podnikanie v remeslách a službách. Denná forma je určená pre žiakov končiacich deviatu triedu základnej školy:
Externá forma je určená žiakom, ktorí majú ukončené stredoškolské vzdelanie (výučný list):
Rekvalifikačné kurzy: kuchár – čašník – servírka Vybavenie školy odbornými učebňami umožňuje modernizovať formy vyučovania aj využívaním informačných technológií. Praktické vyučovanie sa uskutočňuje v prestížnych zariadeniach, ktoré zodpovedajú najnovším trendom v spoločnom stravovaní. Žiaci majú možnosť absolvovať barmanský kurz a zúčastňovať sa na akciách a súťažiach profesijných zväzov. Škola žiakom ponúka:
Toto všetko vytvára dobré predpoklady pre účasť na zahraničných odborných stážach vo vyšších ročníkoch a následne aj lepšie možnosti uplatnenia absolventov na trhu práce. |